
Goldee's Bar-B-Q
A Cookbook
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 36.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 777 Ft off)
- Kedvezményes ár 15 989 Ft (15 228 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
17 766 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó University of Texas Press
- Megjelenés dátuma 2025. október 21.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9781477332023
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem256 oldal
- Méret 254x203 mm
- Súly 454 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 86 color photos 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
The top joint in Texas shares its secrets to award-winning barbecue.
Goldee's Bar-B-Q, which sits in a quiet corner of Dallas–Fort Worth, opened only a few weeks before COVID-19 closed the dining room, and for months the restaurant eked out a living with curbside service and catering. The owners didn’t expect their barbecue to be crowned the best in the state by Texas Monthly, yet they earned that honor in 2021. What separates Goldee's from other joints is their pitmasters’ attention to craft and an inclusive attitude toward sharing their work. They understand that the secret ingredient in barbecue is not a particular spice in the rub, but hours of paying attention to fire and meat.
Goldee’s Bar-B-Q shows you how to make classics such as brisket, ribs, sausages, beans, coleslaw, potato salad, and banana pudding. Goldee’s pitmasters share how to trim, season, and smoke meat, as well as tips for managing a fire and monitoring temperature, which are key to elevating your barbecue. Goldee’s Bar-B-Q also captures the heart of the restaurant, the story of best friends coming together to make a place where they could share their love of cooking. A must-have for barbecue aficionados, meat lovers, and chefs looking to perfect their techniques, Goldee’s Bar-B-Q will help you make your barbecue exceptional.
TöbbTartalomjegyzék:
- Introduction
- 1. The Goldee’s Story
- 2. The Stages of Cooking Barbecue
- 3. Pit Room and Pantry
- 4. Smokers
- 5. Wood and Fire
- 6. How the Sausage Gets Made
- 7. On the Smoker
- 8. All the Trimmings
- 9. The Next Generation
- Acknowledgments
- Biographies
- Index